چرا باید برنامه های خود را به روز رسانی کنیم؟
یکی از چالش هایی که کاربران در اسمارت فون های امروزی همیشه با آن روبرو هستند، به روز رسانی های نرم افزاری است که هر ساعت تعدادی از هشدار های آن ها را بر روی آیفون و آی پد خود شاهد هستیم. آیا نیازی به این به روز رسانی ها وجود دارد؟ آیا همیشه یک به روز رسانی شرایط مناسب تری را برای ما ایجاد می نماید؟ مسلماً چیزی که هیچ شکی در آن نیست، نسخه های به روزتر و جدیدتر نرم افزارهای موبایلی دارای امکانات بیشتری بوده و کاربرد بهتری نیز برای کاربران ایجاد می نمایند.
از این رو در بسیاری از موارد به روز رسانی های این نرم افزارها امکانات بهتری برای کاربران ایجاد می نماید. اما گاهی اوقات این به روز رسانی ها می تواند نکات منفی برای کاربران به دنبال داشته باشد. در مواقعی نسخه های به روزتر نرم افزارهای موبایلی با نسخه سیستم عامل موبایل کاربران سازگار نبوده و از این رو این به روز رسانی می تواند باعث عدم اجرای آن نرم افزار در موبایل شما شود.
از این رو قبل از هر کاری باید نسخه سیستم عامل مورد نیاز هر نرم افزاری را بررسی نموده و سپس اقدام به به روز رسانی آن نمایید. با این حال اگر امکان دسترسی برای شما فراهم باشد، همیشه امکانات بهتری در انتظار شما خواهند بود. سرعت نرم افزارهای جدیدتر، بهینهتر شده و مطابق با نیازهای روز کاربران توسعه یافته اند. از این رو حتماً در تهیه نرم افزارهای مورد نیاز خود به دنبال به روز ترین آن ها باشید.
زمانی که اپلیکیشن ها را آپدیت می کنید، چه اتفاقی می افتد؟
آپدیت های برنامه ویژگی های جدیدی را اضافه می کنند و مشکلات موجود در نسخه قدیم را برطرف می کنند. زمانی که آپدیت را دانلود می کنید، سیستم نسخه قبلی را پاک می کند و فایل آپدیت شده جایگزین آن می گردد. آپدیت فایل های جدید در سیستم نصب می شوند. البته همه دیتای موجود از برنامه قبلی بدون تغییر باقی می ماند. مثلا اگر واتساپ را آپدیت کنید، همه چت ها سر جایش باقی می ماند و هیچ چیز تغییر نمی کند. بنابراین دیتاهایی مانند عکس ها، ویدئوها و … از برنامه ای که اکنون روی گوشی شما نصب است، ذخیره می شود و به نسخه بعدی منتقل می گردد.
چرا برنامه ها به طور مداوم نیاز به بروزرسانی دارند؟
برنامه های ما برای آپدیت شدن باید به دو دلیل بررسی شوند. اول، برطرف کردن خطاها و باگ های گوناگون در برنامه. گاهی اوقات یک مشکل اصلی در برنامه وجود دارد و باعث می شود که برنامه از کار بایستد یا اینکه به درستی کار نکند. تنها روش درست کردن برنامه، آپدیت کردن آن است. باگ های کوچک و مشابهی هم وجود دارند که به طور مداوم در پس زمینه بعد از آپدیت برنامه ها بهبود پیدا می کنند. دوم اینکه، آپدیت های اپلیکیشن، ویژگی های جدید را در دسترس قرار می دهند. چه کسی این ویژگی های جدید را دوست ندارد؟ بدون آپدیت کردن برنامه، این ویژگی جدید روی گوشی کار نخواهد کرد. پس آپدیت کردن برنامه مورد نیاز است.
آیا برنامه ها با هر بار آپدیت کردن فضای بیشتری را اشغال می کنند؟
آپدیت جدید به عنوان یک برنامه جداگانه نصب نمی شود. بلکه روی همان برنامه موجود نصب می گردد. مگر اینکه سازنده برنامه، به دلیل اضافه کردن یک ویژگی خاص، سایز برنامه را تغییر داده باشد، در غیر این صورت هیچ فضای اضافهتری اشغال نخواهد شد. برای شفافتر کردن موضوع، می توان گفت آپدیت کردن برنامه به سایز قبلی اپلیکیشن، چیزی اضافه نمی کند. اگرچه برنامه ها با گذشت زمان به دلیل فایل های cached فضای بیشتری را اشغال می کنند. می توانید از طریق پاکسازی کش، کمی فضا را آزادتر کنید. گاهی اوقات آپدیت برنامه حتی می تواند سایز آن را کم هم بکند.
نصب نسخه جدید یا آپدیت برنامه؟
قطعا، آپدیت کردن برنامه. زیرا اگر نصب برنامه را غیر فعال کنید، دیتا و اطلاعات داخل آن از بین می رود. پس چرا با وجود یک آپدیت ساده، انقدر خودتان را به دردسر بیاندازید.
چند وقت یک بار اپلیکیشن ها را بروزرسانی کنید؟
با آپدیت کردن برنامه ها هیچ چیز از دست نخواهید داد. اگرچه گاهی اوقات چیز خاصی هم به شما اضافه نمی شود. مثلا اگر مدت زمانی است که از برنامه استفاده نمی کنید، می توانید برای صرفه جویی در اینترنت خود، از آپدیت کردن صرف نظر کنید. اما در کل بهتر است که برنامه ها را بروزرسانی کنید، زیرا برنامه ها مدام در حال ارتقا هستند و اگر آن ها را آپدیت نکنید، نمی توانید طراحی اصلی یا تغییرات عملکردی را در آن ها مشاهده کنید.
همراهان عزیز برای اطلاع از قیمت ایرپاد اپل ،قیمت اپل واچ ،خرید آیپد ،خرید آیفون 13 پرو و آیفون 13 پرومکس از فروشگاه اپل فا روی لینک کلیک کنید.